Foto en film

Foto en film

BuzzardEye kan u van dienst zijn d.m.v. inzet van drones om prachtige luchtbeelden vast te leggen. Deze beelden kunnen uitstekend worden gebruikt voor promotie- en reclamedoeleinden. Ook het filmen van kleinere (sport)evenementen en bijzondere gebeurtenissen zoals trouwfeesten en watersportdoeleinden zijn uitermate geschikt om vanuit de lucht te bekijken. Een mulitcopter kan lang stil op zijn plek hangen of met maximale snelheid (tot 70 km/u) een vaartuig of voertuig volgen. De maximale afstand om te filmen hangt af van verschillende factoren zoals hoogte, weerscondities (wind) en de rating /  brevet van de piloot (VLOS / EVLOS).

Voorbeelden van dynamische activiteiten zijn: kitesurfen, skien of snowboarden, waterskien of wake boarden, zeilevenementen,  wielerwedstrijden, branding surfen, oldtimer rallyies, paarden- of hondenraces.

Als het allemaal wat statischer mag kunt u denken aan luchtbeelden van: natuurparken, trouwfeesten, kastelen en landhuizen, forten en burchten, pittoreske steden en dorpjes, meanderende rivieren en historische gebouwen.

Het inzetten van drones voor verkeersmonitoring en toezicht is een van de vele toepassingen die veelvuldig wordt gedaan door BuzzardEye.

Dutch NL English EN German DE French FR