Foto en film

Foto en film

BuzzardEye kan u van dienst zijn bij de inzet van drones om prachtige luchtbeelden vast te leggen. Deze beelden kunnen uitstekend worden gebruikt voor promotie- en reclamedoeleinden. Ook het filmen van sportevenementen en bijzondere gebeurtenissen zoals feesten en partijen zijn uitermate geschikt om vanuit de lucht te bekijken. Een mulitcopter kan lang stil op zijn plek hangen of met maximale snelheid (tot 70 km/u) een mens, vaartuig of voertuig te volgen. Een multicopter kan circa 20 minuten vliegenop een LiPo accu en na landen, batterij wisselen de drone weer binnen vijf minuten airborne zijn. De maximale afstand om te filmen hangt af van het brevet van de piloot, de vergunning (van IL&T) en de samenstelling van de crew.

Voorbeelden van snelle activiteiten zijn: kitesurfen, skien of snowboarden, waterskien of wake boarden, zeilevenementen, BMX of wielerwedstrijden, branding surfen, oldtimer rallyies, paarden- of hondenraces.

Als het allemaal wat rustiger mag kunt u denken aan luchtbeelden van: natuurparken, trouwfeesten, kastelen en landhuizen, forten en burchten, pittoreske steden en dorpjes, meanderende rivieren en historische gebouwen.!

Onno Hoevers van BuzzardEye kan u van dienst zijn:

  • Watersport activiteiten
  • Sportevenementen
  • Trouwfeesten
  • Recreatie- en binnenvaart
  • Natuuropnames